A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Általános Szerződési Feltételek

Megrendelésének leadásával Ön a KÖVI&GUMI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. vásárlója lesz. Kérjük, szíveskedjék áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

 

A webáruházban történt megrendelés elektronikus szerződésnek minősül. Így a megrendelés elküldésével Ön megbízást adott részünkre a csomagjának kiszállításához, választásának megfelelően futárszolgálatos vagy személyes átvétellel történő megvásárlásához.

A megrendelés elküldésével Ön vállalta, hogy a csomag ellenértékét a küldemény átvételekor készpénzben kifizeti a szállító cég munkatársának. (Banki előreutalással fizetett csomagok esetében, természetesen a csomag átvételekor már nem kell fizetni).

Cégünk minden egyes csomag feladásakor kifizeti a szállítási díjat.
A vásárló által rosszul, vagy elégtelenül megadott szállítási cím okán visszajött, vagy többszöri átadási kísérlet ellenére sem kézbesíthető, és a visszautasított átvétellel részünkre visszajött csomagokra is szállítási költségünk van.
Ilyen esetekben a részünkre kárként okozott szállítási díjat, mely szolgáltatást kizárólag a megrendelő megbízásából vettünk igénybe a szerződés teljesítéséhez, a megrendelőre terheljük.
A csomag újra küldését, vagy későbbi megrendeléseket, kizárólag a visszajött csomag szállítási díjának kifizetése után áll módunkban teljesíteni!

 

Az eladó: 

Az eladó minden termék esetében a KÖVI & GUMI Kereskedelmi és Szolgáltató  Kft.

 

Adataink:

Székhely:                      1215 Budapest, Ív utca 68-74., A.ép. I/4.

Ügyvezető:                    Kövessy Krisztián

Adóigazgatási szám:      24258685-2-43

Cégjegyzékszám:          01-09-998297

Telefonszám:                 06/30-685-6101

Elérhetőségek:              kovessy.krisztian@gmail.com; rendeles@szivarvanymesekucko.hu

 

A szerződés nyelve: magyar

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a KÖVI & GUMI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. által üzemeltetett internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

A rendelés feldolgozása után a vevők e-mailt kapnak a fizetendő összegről - amely tartalmazza a szállítási költséget is – és a fizetés módjáról. A vásárló részére kiállított szerződést (számlát) minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

 

Fizetés az áru átvételekor

A rendelés visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

 

Fizetés banki előreutalással

A rendelés feladása után kérjük, szíveskedjék megvárni a megrendelés visszaigazolását és csak ezt követően átutalni a vételár teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt):

 

Bank megnevezése                                                                                          OTB Bank Nyrt.

Számlaszám:                                                                                             11702012-20002516
Kedvezményezett:                                                                                          KÖVI&GUMI Kft.
Megjegyzés sor:                       kérjük, tüntesse fel a megrendelésben használt vevő nevét!

 

Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket.

 

Személyes átvétel

Lehetősége van a megrendelt termékek ingyenes személyesen történő átvételére. Ez esetben a megrendelést követő 24 órán (1 munkanapon) belül tájékoztatjuk Önt az átvétel leghamarabbi időpontjáról.

 

Szállítás futárszolgálattal

A futárszolgálattal történő kézbesítés 100%-osan biztonságos, gyors, rugalmas, továbbá garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg vásárlóinkhoz. A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után Magyarország egész területén 1-3 munkanapon belül szállítja ki az Ön részére a DPD Hungária Kft. futárszolgálat.

Házhozszállítás díjtáblázata Magyarország egész területén, magánszemélyek részére:

Megrendelt termékek vételára Fizetés módja Szállítási költség  
0 Ft - 10.000 Ft banki átutalás útján 1 490 Ft  
0 Ft - 10.000 Ft utánvéttel 1 990 Ft  
10.001 Ft - 20.000 Ft   1 490 Ft  
20.001 Ft felett  

950 Ft

 

Csomag maximális méretei: A csomag körmérete nem lehet több mint 3m. (Körméret= 2 x magasság + 2 x szélesség + 1 x hosszúság). A csomag maximális hossza: 2m.

Mivel futáraink 08:00 - 20:00 óra között szállítanak, ezért arra kérjük Önt, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyen kedves megadni. A Megjegyzés rovatba beírhat minden olyan információt, ami a szállításnál fontos lehet ("X Y szomszéd veszi át a csomagot", "a megadott szállítási cím a munkahelyem, 4. emelet 520-as szoba", "a pultos hölgy is átveheti a csomagot, hagytam nála pénzt"). Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy, ön pedig az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Budapesten akár 22 óráig.

Sajnos az értesítés gyakran elveszik vagy elkeveredik, mert a postaláda nem zárható, vagy sok reklámanyagot dobtak bele stb. Ha küldeményt vár, kérjük, mindig figyelmesen vizsgálja meg a postaládát, nincs-e benne értesítés. Az áruház rendszere teljesen automatikus: amit Ön rendeléskor a megfelelő mezőkben megad, az automatikusan, ellenőrzés nélkül kerül a küldeményre, ezért kérjük, figyeljen oda, hogy pontos szállítási adatokat írjon be! Ez vonatkozik a szállítási névre is: ha Ön a megrendelő, de a megadott címen nem az Ön neve van kiírva az ajtóra vagy a postaládára, adja meg az ott szereplő nevet is.

 

Garancia

Garanciát adunk minden termékre a termék árától függően, melyet a számlával igazolhat. A gyártók által biztosított garancialevél a küldeményben postázásra kerül.

 

Képek és leírások

Az oldalainkon található képek a gyártótól és saját forrásból származnak, de nem minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék.

A termékleírásokban esetlegesen előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk.

 

Észrevételek, reklamáció és cseregarancia

A termékeket eredeti gyári csomagolásban, sértetlenül adjuk fel a címzettnek. Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál) kérjük, okvetlen hívja Vevőszolgálatunkat!
Tel.:06309053838
 

Amennyiben a termék sérülése nem a szállítás során következett be, e-mailben jelezze felénk a problémát és a kiszállítást követően 8 napon belül juttassa vissza áruházunknak a hibás árut - amint megérkezik, természetesen térítésmentesen kicseréljünk.

 

Az elállás joga

Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.
Figyelem!

  • A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
  • A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie
  • Amennyiben az árucikk sérült az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

 

Személyes adatok biztonsága

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.

A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.

 

Title Text
Nem lépek be.