A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Rólunk

Kedves Látogatónk, szeretettel köszöntjük Önt a Szivárvány-mesekuckó webáruházban!

A KÖVI&GUMI kft. egy családi vállalkozásként jött létre. Első üzletének, a Szivárvány-mesekuckónak a Hegyvidék Bevásárlóközpont ad otthont.  A játéküzlet megnyitásának ötletét az adta, hogy a játékpiacon eltöltött évek tapasztalatai alapján egy olyan üzletet nyissunk, ami még nincsen az országban. Üzletünkben törekszünk arra, hogy a gyermekek és a kedves szülők, sőt még akár a felnőttek is találjanak kedvükre való játékot otthonra, a szabadba, vagy utazás alatt az idő eltöltésére.

Az üzletben vásárlóink megtalálják a legnépszerűbb termékeket, olyan forgalmazóktól, mint Lego, Hasbro, Mattel, de a kevésbé ismert forgalmazók jó minőségű árukészlete is elérhető lesz nálunk. Továbbá, amennyiben a keresett termékkel nem rendelkezünk, néhány napon belül, kérésre megpróbáljuk beszerezni ügyfeleink részére.

Célunk, hogy minél szélesebb játékkínálattal képviseljük a játék termékcsoportokat, és azokat vevőink felé eljuttassuk.

A Szivárványmesekuckó csapata folyamatosan fejleszti webáruházát, hogy mind közelebb kerüljön vásárlóihoz és minél szélesebb körben kínálja a megfelelő gyerekjátékokat és a gyerekek fejlődéséhez szükséges termékek elérését. Így a gyerekek számára a Szivárvány-mesekuckó, minden ami játék!

Üzletünkben is szeretettel várjuk Önöket:

Szivárvány-mesekuckó
Hegyvidék Bevásárlóközpont
1126 Budapest, Apor Vilmos tér 11-12.

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek 10:00 – 20:00

Szombat: 10:00 - 19:00

Vasárnap: 10:00 - 14:00

Title Text
Nem lépek be.